Шановні учні, учителі, батьки та учні школи № 37 міста Києва!

Шановні учні, учителі, батьки та учні школи № 37 міста Києва!

Освітній процес у школі І-ІІІ ступенів № 37 міста Києва ПРИЗУПИНЕНО у зв’язку з уведенням воєнного стану на території України.

Щиро дякуємо всім батькам, колегам, дітям за згуртованість у цей нелегкий для нашої країни час.

✅Відповідно до Наказу № 31 від 25.02.2022 р. та Листа від 10 березня 2022 року № 063-1145 Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомляємо, що з понеділка 14 березня 2022 року НЕМОЖЛИВО ВІДНОВИТИ ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС У СТОЛИЦІ.

Адміністрація школи дякує учителям за підтримання контактів із батьками та учнями, а батькам дякуємо за те, що відгукнулися на запит класних керівників щодо моніторингу стану, можливостей та місця знаходження учнів. Разом з тим, шановны батьки, адміністрація школи звертається до Вас із проханням повідомити класних керівників про можливість доступу до інтернету і можливості користуватися змогу такими електронними ресурсами:

?Всеукраїнська школа онлайн ( https://lms.e-school.net.ua )

?Навчальна платформа дистанційної школи «Оптіма» ( https://mon.gov.ua/ua/news/bezplatne-navchannya-u-shkoki-optima-1-11klasi )

?Матеріали та телеуроки, що розміщені на сайті Департаменту освіти і науки в розділі «Дистанційне навчання» ( https://don.kyivcity.gov.ua/content/dystanciyne-navchannya-resursy.html)

?Всеукраїнський розклад онлайн- школи https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad

 

✅Учні, які були змушені тимчасово змінити місце проживання, за заявою одного з батьків можуть бути переведені на екстернатну, сімейну форми навчання або долучитися до навчання у закладах освіти за місцем тимчасового перебування.

✅Після завершення воєнного стану ми надолужимо пропущений матеріал. Для цього будуть скориговані програми, організовані додаткові заняття та індивідуальні консультації. Рекомендації щодо цього Міністерством освіти і науки України вже розробляються.

✅Якщо ви перебуваєте на територіі України у безпеці та можете тимчасово оформити дитину на навчання до однієї зі шкіл України, просимо повідомити про це через класного керівника (вкажіть назву закладу освіти та місце знаходження закладу освіти). Для таких учнів місце навчання буде зберігатися в нашій школі.

✅Якщо ваша дитина отримала статус біженця та почала ходити до школи іншої країни, просимо повідомити заклад через класного керівника для оформлення відповідної документації. Наголошуємо, що ті, хто отримує статус біженця, не зможуть повернутися на навчання до нашої школи протягом того часу, на який оформляється біженство.

✅Учні, які завершують здобуття початкової та базової середньої освіти у 2021/2022 навчальному році, звільнені від проходження державної підсумкової атестації.

✅Для випускників 11 класів відпрацьовуються зміни алгоритмів щодо державної підсумкової атестації/зовнішнього незалежного оцінювання та правил вступу до закладів вищої освіти Міністерством освіти і науки України.

✅Про завершення 2021/2022 навчального року, оцінювання та видачу документів про освіту вас буде поінформовано додатково.

?Наголошуємо, що педагогічний колектив школи № 37 міста Києва готовий підтримувати дистанційну комунікацію та спілкування із батьками та учнями. Як тільки з’явиться можливість відновити навчальний процес, ми з радістю це зробимо!!!

 

Бережіть себе, своїх близьких і рідних!

Разом ми вистоїмо та переможемо!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Previous Article
Next Article